In 3 klikken!

In 3 klikken naar een waanzinnige dag

1. Kies uw favoriete stad
2. Kies uw budget
3. Kies uw arrangement
telefoon nummer

06-55 807 796

info@dinerendoen.nl

Filmpje!
Filmpje!
Workshop toppers!

Workshop Journaal

Een waanzinnige workshop die speciaal ontwikkeld is voor Diner & Doen!

go

Welkom op de site van Diner & Doen.nl

Wij zijn specialist in wilde vrijgezellenfeestjes, onvergetelijke afdelingsuitjes, fantastische bedrijfsuitjes, bijzondere familiedagen, spetterende personeelsfeesten, de leukste vriendenworkshops en werkelijk geniale vriendinnendagen. Maar ook voor alle andere uitjes en feestjes in Deventer, Enschede, Zwolle, Groningen en Leeuwarden.

Deze site is gemaakt om u zo veel mogelijk werk uit handen te nemen en u in 1 oogopslag te laten zien wat er zoal mogelijk is. In 3 klikken naar uw perfecte dag: 1. u kiest voor de stad, 2. u kiest voor uw budget (inclusief diner) en 3. dan kiest u uw workshop.

Nog nooit eerder kon u zo makkelijk zien wat er met uw budget allemaal kan. En de prijs is altijd inclusief een bijzondere workshop, inclusief een uitgebreide lunch of een passend diner en inclusief BTW. Dus geen verrassingen, geen boekingskosten of andere nare verrassingen.

Maar wilt u wat anders, of wilt u iets weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Want wij hebben nog veel meer contacten in de steden waar wij opereren. Dus het moet gek lopen als wij niet iemand kennen die aanbiedt wat u zoekt! Graag gaan wij kosteloos en geheel vrijblijvend voor u aan de slag en zoeken wij alles uit!

Tot snel, namens onze workshop teams in Deventer, Enschede, Zwolle, Groningen en Leeuwarden!

Jolien Huurdeman