In 3 klikken!

In 3 klikken naar een waanzinnige dag

1. Kies uw favoriete stad
2. Kies uw budget
3. Kies uw arrangement
telefoon nummer

06-55 807 796

info@dinerendoen.nl

Filmpje!
Filmpje!
Populaire workshops!

Wijnproeverij

Uitje Zwolle workshop Wijnproeverij: Zoet, zuur, zout en bitter zijn de enige vier zaken die we proeven, de rest ruiken we.
E 45

Baby is coming?

Uitje Groningen workshop Babyshower: Baby is Coming?
E 0

Van vrijgezellenfeestje tot wedding planner 

Afgelopen jaar was een jaar om nooit meer te vergeten! We hebben voor onze klanten veel workshops in en rond Deventer georganiseerd. We zijn stevig doorgegroeid en dat kon alleen maar door de mond- op mondreclame van onze klanten. Daarvoor heel erg bedankt!

Dat we de originaliteitsprijs 2010 hebben gewonnen, was voor ons natuurlijk ook een heel bijzonder moment. Vooral ook omdat de winnaar van die prijs gekozen wordt door het bedrijfsleven, waar ook veel van onze klanten zitten. Maar naast alle afdelingsuitjes dit jaar, waren er ook veel particulieren die iets leuks wilde doen. En dan niet alleen de vrijgezellenfeestjes, maar ook vriendinnendagen en zomaar-omdat-we-het-leuk-vinden-dagen.

Dat we benaderd zijn om enkele bruiloften te organiseren, was wel de kroon op ons werk. Bij 1 bruiloft verzorgden we slechts de sushi en de cocktails, bij een andere deden we de gehele organisatie, zeg maar de totale wedding planning!

Dit jaar zijn we in ons nieuwe kantoorpand getrokken. Hoewel wij natuurlijk veel mobiel zijn, is een goed en vast kantoor essentieel. Vanuit dit kantoor werken wij dagelijks met ons team aan het ontwikkelen van nieuwe vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, groepsuitjes en andere uitjes en feestjes!