In 3 klikken!

In 3 klikken naar een waanzinnige dag

1. Kies uw favoriete stad
2. Kies uw budget
3. Kies uw arrangement
telefoon nummer

06-55 807 796

info@dinerendoen.nl

Filmpje!
Filmpje!
Populaire workshops!

Baby is coming?

Uitje Groningen workshop Babyshower: Baby is Coming?
E 0

Wijnproeverij

Uitje Zwolle workshop Wijnproeverij: Zoet, zuur, zout en bitter zijn de enige vier zaken die we proeven, de rest ruiken we.
E 45

 

Nieuwe workshops voor uw leukste uitjes!

Wij hebben er weer een paar gevonden: workshops die zich perfect lenen voor uw afdelingsuitje, uw feestje, uw groepsuitje, uw vrijgezellenfeest, uw bedrijfsuitje, uw personeelsfeest of noem het maar op! Zo presenteren wij in Deventer sinds kort 2 nieuwe uitjes: een nieuwe, dus extra workshop GPS, ter aanvulling van de 2 die we al aanboden. De naam? GPS tocht: Het Verhaal! Het gezelschap wordt opgedeeld in groepjes die met behulp van een GPS en geheimzinnige aanwijzingen een fantastisch verhaal verzinnen, die ze ’s avonds bij het diner presenteren. We hebben het zelf gedaan en we vonden het heel leuk! Daarnaast hebben we een theater improvisatie workshop ontwikkeld die gebaseerd is op het succesvolle en bekende BNN televisieprogramma de Lama’s.

En in Enschede presenteren we sinds kort de volgende nieuwe uitjes: workshop pitch en putt (een golf clinic, ook voor mensen die nog nooit gegolfd hebben), een fantastische en culinaire wijnproeverij en een nieuwe GPS tocht. Ook in Enschede bieden we sinds kort de theaterworkshop de Lama’s aan! Sportief, verrassend en vol hilarische momenten!

Bent u op zoek naar iets anders? Bel ons en wij hebben onze geheime dossiers gevuld met contacten, dus zeker die ene workshop die u zoekt!