In 3 klikken!

In 3 klikken naar een waanzinnige dag

1. Kies uw favoriete stad
2. Kies uw budget
3. Kies uw arrangement
telefoon nummer

06-55 807 796

info@dinerendoen.nl

Filmpje!
Filmpje!
Populaire workshops!

Baby is coming?

Uitje Groningen workshop Babyshower: Baby is Coming?
E 0

Wijnproeverij

Uitje Zwolle workshop Wijnproeverij: Zoet, zuur, zout en bitter zijn de enige vier zaken die we proeven, de rest ruiken we.
E 45

Workshops in Deventer en omstreken

U heeft gekozen voor een workshop in de prachtige stad Deventer!

Kies nu uw budget en alle mogelijkheden worden overzichtelijk gepresenteerd!

Deventer is de eerste stad waar de oprichters van Diner & Doen begonnen met hun organisatie. Beiden hebben in de prachtige Hanzestad Deventer gestudeerd en beiden kennen het centrum van de stad dan ook door en door. En dat is natuurlijk erg belangrijk als je de beste workshops en uitjes van de stad wilt aanbieden!

Over Deventer

Er zijn boeken vol geschreven over de prachtige stad Deventer. En dat is ook niet zo vreemd. Het is één van de oudste steden van Nederland. Zo staat er bijvoorbeeld het oudste stenen huis van ons land. Maar ook het onvergetelijke Bergkwartier: een eeuwenoude wijk die helemaal in de volle glorie is teruggebracht door een perfect uitgevoerde restauratie (In het bergkwartier organiseert Diner en Doen overigens hele leuke stadswandelingen en een workshop koffie). Op de Brink, volgens velen het mooiste plein van Nederland, bevindt zich het beroemde Deventer Koekhuis en de scheve Waag. Geen wonder dat Diner en Doen dit plein heeft gekozen om veel workshops en uitjes te starten of juist te laten eindigen! Op steenworp afstand ligt de IJssel en aan de andere zijde ervan liggen prachtige fietspaden en wandelroutes. Het is een gezellige, maar ook knusse stad met veel goede horeca. Wij spreken uit eigen ervaring als wij zeggen dat Deventer erg geschikt is voor groepsuitjes en vrijgezellenfeestjes!

Feesten, activiteiten en uitjes

Wij hebben ons gespecialiseerd in vrijgezellenfeestjes, afdelingsuitjes, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, familiedagen en andere feestjes en uitjes in Deventer. Deze bestaan bijna altijd uit één of meerdere workshops in Deventer en daarna gezellig met de groep dineren in het centrum van Deventer.

Wat is een eigenlijk een workshop?

Een vaak gebruikte definitie van de workshop is:

Een workshop is een activiteit waarin vaak in groepen aan bepaalde opdrachten wordt gewerkt. Deze opdrachten vertalen theorie naar praktijk.

Een interessante definitie, maar voor een Diner en Doen workshop schiet hij toch wat te kort. De definitie van een Diner en Doen workshop is:

Een workshop is een gekozen activiteit waarin groepen een gezellige en vaak leerzame activiteit ondernemen met als doel een onvergetelijke dag te ervaren die de groep dichter bij elkaar brengt. De workshop wordt gegeven door een enthousiaste en geïnteresseerde persoon die er zelf ook plezier aan beleeft. Een gezellig diner of een lunch zit altijd bij de pakketprijs in.

Onze workshops in Deventer

Vele workshops in Deventer hebben wij zelf ontwikkeld met specialisten. Andere hebben we voor u, na een strenge selectie, bij elkaar verzameld. Zo bieden wij een breed assortiment aan van workshops voor vele soorten uitjes. Enkele voorbeelden van de workshops die we aanbieden in Deventer en omstreken zijn: een vlammende workshop salsa dansen, een onvergetelijke workshop cocktails mixen en flairen en een oorverdovende workshop djembé. Maar denkt u ook aan een leerzame workshop sushi maken en een hilarische workshop paaldansen. Daarnaast, vooral in trek bij de uitjes in Deventer voor dames: creatieve workshops in Deventer, zoals mozaïek leggen, pop art canvas schilderen, taart versieren en nog veel meer.

Top 3 Workshops in Deventer

Welke workshops zijn het populairst in de stad Deventer? Naar welke workshops is de meeste vraag? Wij hebben een top 3 samengesteld van de meest favoriete workshops in Deventer. En dat Deventer de koekstad van Nederland is, blijkt wel uit de absolute maar toch wel verrassende nummer 1 workshop van Deventer: taartjes bakken! Dit groepsuitje wordt namelijk verrassend vaak geboekt! De snelste stijger (maar nog niet te vinden in de top 3) is de dansworkshop Flamenco, waar de finesses van Spaanse passionele dans op een leuke manier aan bod komen. Ook van de actieve buitenworkshop Canadees kano varen verwachten wij veel in de toekomst. Waarom deze workshop top 3? Niet om u een richting op te duwen, want wij vinden het juist het leukst om zo veel mogelijk verschillende en bijzondere workshops aan te bieden in Deventer, ook al worden deze bijzondere workshops soms wat minder vaak geboekt. En echt alle workshopgevers zijn even uniek en voldoen ruimschoots aan onze kwaliteitseisen. Neem nou onze workshop Herman Brood smijt met verf of de workshop Graffiti: hele bijzondere en kunstzinnige workshops waar nog lang over nagepraat wordt! Ook heel trots zijn wij op onze 3 verschillende chocoladeworkshops en natuurlijk de edelsmidsworkshop. Deze workshops worden allemaal georganiseerd door positieve en gedreven leuke persoonlijkheden die allemaal het beste van hunzelf geven. Deze workshop top 3 hebben wij vooral samengesteld om uw beslissing wat makkelijker te maken als u het moeilijk vindt om voor een groep te moeten beslissen die u wellicht niet zo goed kent of die heel divers is.

De workshop top 3 van Deventer ziet er als volgt uit:

1. Kookworkshop Versier uw taart!

2. Workshop Pitch and Putt en de workshop Djembe (feel the rhythm)

3. Workshop de Lama's improvisatie

Bedrijfsuitjes, bedrijfsactiviteiten en personeelsfeesten

Sommige workshops lenen zich erg goed voor het bedrijfsleven, dus voor de bedrijfsuitjes en de afdelingsuitjes. Bijvoorbeeld omdat er tijdens het uitje een teamprestatie wordt neergezet. Want dat is vaak het doel van een bedrijfsuitje. Zo’n teamprestatie kan een daverend slotstuk zijn bij een djembe workshop. Maar ook bij een creatieve workshop zoals het canvas schilderen (crea bea), wordt er gewerkt naar een groot eindresultaat: alle losse doeken bij elkaar vormen 1 groot kunstwerk dat zo in de bedrijfshal kan worden opgehangen! Wat ook een belangrijk onderdeel van een afdelingsuitje kan zijn, is om de teamleden (van de afdeling bijvoorbeeld) met het uitje op een prettige wijze uit hun comfortzone te halen. Zoals bij een workshop dansen (salsa, rock ’n roll etc.), maar ook bij een workshop de lama’s moet de deelnemer iets van zichzelf geven. Zo leert de groep elkaar beter kennen tijdens het groepsuitje en ontstaat er een betere band tussen deze groepsleden! Tenslotte kan het competitie onderdeel tijdens een afdelingsuitje een doel op zich zijn. Zo strijden tijdens onze GPS workshops geregeld teams tegen elkaar. Het zelfde zien we met een workshop pitch and putt, die zeer geregeld door organisaties als bedrijfsuitje wordt geboekt.

Vrijgezellenfeest

Andere workshops lenen zich juist erg goed voor vrijgezellenfeestjes. Een vrijgezellenfeestje organiseren voor jonge bruid? Een leuk uitje kan dan bijvoorbeeld zijn: een workshop cocktails maken, daarna een workshop vibo's en tenslotte gezellig tapas eten. Daarna natuurlijk een kroegentocht, maar daar hebben de dames vast de hulp van Diner en Doen niet meer voor nodig… Mag u het vrijgezellenfeest voor de bruidegom organiseren? Ook dan is het makkelijk uitzoeken met Diner en Doen.nl! Alle vrienden kunnen los van elkaar op onze site kijken en dan ontstaat er vast een super uitje, zoals bijvoorbeeld een workshop pitch and putt golf clinic, gevolgd door een workshop bierproeven en daarna lekker spare-ribs eten. Wedden dat het een onvergetelijke vrijgezellendag wordt!

Dinerendoen - Groepsuitjes, workshops en feestjes in Deventer

Een goede tip voor het organiseren van een leuk groepsuitje in Deventer is om bij de referenties van Diner en Doen te kijken. Wat vonden anderen van de workshop die u misschien wilt boeken? En u kunt natuurlijk altijd bellen met Diner en Doen, wij weten hoe alle workshops in Deventer verlopen en kennen alle reacties van mensen die al eerder hun uitje bij ons geboekt hebben. Wees ook niet bang om contact met Diner en Doen op te nemen als uw wensen m.b.t. uw uitje of workshop net wat anders zijn als dat wij momenteel aanbieden. Bent u bijvoorbeeld met een andere groepsgrootte dan vermeld staat bij de workshop van uw keuze, heeft u speciale dieeteisen, wilt u een ander diner koppelen aan uw workshop dan dat wij voorstellen of heeft u andere vragen over het uitje, bel ons dan. Wij kunnen onmogelijk alle mogelijkheden van de workshops op onze site zetten, dus er is altijd meer mogelijk met uw uitje dan dat op het eerste gezicht lijkt.

Ook uit onze bedrijfsfilmpjes kunt u een impressie krijgen hoe leuk een Diner en Doen uitje in Deventer is. Met een ruime keuze uit veel verschillende workshops en altijd een diner in 1 van de door ons geselecteerde restaurants!

Uiteraard worden ook veel van de Deventer workshops aangeboden in de andere steden waar we actief zijn:ZwolleEnschede en Groningen

Bedrijfsuitjes en bedrijfsuitjes XL in Deventer.

Een bedrijfsuitje organiseren voor een groep is een enorme uitdaging. Zelfs een bedrijfsuitje voor bijvoorbeeld 15 deelnemers kan soms al een heel gepuzzel zijn: welke workshop vindt iedereen leuk en welk restaurant past er bij ons? Maar bijvoorbeeld ook: hoe zorg ik dat elke deelnemer op tijd op de juiste plaats is? En: is het bedrijf wat we gevonden hebben op internet wel in staat om een goede workshop te verzorgen? Diner en Doen.nl heeft voor al deze vragen de oplossing.

Maar bedrijfsuitjes voor echt grote groepen is echt een heel ander verhaal. Als u bijvoorbeeld de taak hebt gekregen om het bedrijfsuitje voor dit jaar te organiseren, bijvoorbeeld voor 100 deelnemers, dan zult u daar uw handen aan vol hebben. Bij Diner en Doen.nl noemen wij zulke bedrijfsuitjes: bedrijfsuitjes XL. Een bedrijfsuitjeXL is echt wat anders dan een normaal bedrijfsuitje. Wij hebben in de afgelopen jaren honderden bedrijfsuitjes mogen organiseren voor verschillende organisaties in Deventer, Enschede, Zwolle en Groningen, en een groot deel daar van waren een bedrijfsuitje XL. Voor deze bedrijfsuitjes XL hebben wij een aparte site opgezet: www.bedrijfsuitjeXL.nl

Omdat er zo veel deelnemers zijn bij een bedrijfsuitje XL, is de aanpak voor zo'n bedrijfsuitje net wat anders dan bij een normaal bedrijfsuitje. Als eerste bepalen wij in zo'n geval met de klant het thema van het bedrijfsuitje. Bijvoorbeeld creatief, of actief, of culinair. Als tweede worden er workshops bij het thema gekozen, waar de deelnemers zich voor in kunnen schrijven. Soms kiest een klant ervoor dat de deelnemers 1 workshop mogen volgen, maar soms wordt er voor gekozen dat de deelnemers 2 van zulke workshops mogen beleven. En daarna volgt er natuurlijk het diner (met daarna een borrel bijvoorbeeld).

Een voorbeeld: voor uw bedrijfsuitje XL kiest u het thema: culinair. Samen met u kiezen wij vervolgens de volgende workshops: een workshop sushi maken, een workshop tapas maken, een workshop cocktails shaken en een kookworkshop Thais koken. De workshops vinden in hetzelfde gebouw plaats, of ze zijn bijvoorbeeld op loopafstand van elkaar. In het laatste geval kan een medewerker van bedrijfsuitjeXL meelopen met de groepen, want het zou jammer zijn als iemand de weg kwijtraakt in Deventer, en dat zo alles vertraagd wordt.

Na de workshops wordt er vaak voor een korte buitenactiviteit gekozen (bijvoorbeeld een stadswandeling of een workshop GPS). Een andere mogelijkheid is om 2 workshops te volgen, dus dat iedereen rouleert. Na de workshops wordt het bijvoorbeeld tijd voor een gezellige borrel waar iedereen een verhaal te vertellen heeft: want door de verschillende workshops zijn er natuurlijk nieuwe ervaringen opgedaan. En wat is een bedrijfsuitje zonder een diner? Dus daarna aan tafel. Dat kan zijn in een restaurant, maar wij kunnen ook de catering verzorgen in het gebouw waar de workshops plaatsvinden. Zeer populair bij bedrijfsuitjes zijn de walking dinners: terwijl iedereen borrelt, komt het diner in hapjes langs. Zo zit niet iedereen op een vaste plek, maar is uw bedrijfsuitje net wat dynamischer. Maar als het thema van uw bedrijfsuitjeXL bijvoorbeeld actief was, en de deelnemers komen tevreden maar toch wel een beetje moe terug van workshops zoals een workshop schermen, workshop Canadees cano varen, workshop solex rijden, workshop pitch en putt of een workshop footgolf bijvoorbeeld, dan is een staand diner misschien ene minder goed idee.

Op de site van Bedrijfsuitje XL hebben we enkele voorbeelden uitgewerkt. Dit waren bedrijfsuitjes die wij in het verleden hebben georganiseerd voor grote toonaangevende organisaties of voor personeelsverenigingen.

Business Case 1

Business Case 2

Business Case 3

 

Hoe werkt bedrijfsuitje XL?

Wilt u het komend jaar een bedrijfsuitje of een bedrijfsfeest organiseren? Dan is er geen reden om te wachten! Bel of mail Diner en Doen.nl. Na dit eerste contact denken wij direct met u mee. Wij komen naar u toe voor een brainstormsessie waarin wij al direct veel van uw vragen kunnen beantwoorden. (dit kan ook telefonisch, maar wij hebben gemerkt dat de leukste bedrijfsuitjes ontstonden als wij van Diner en Doen.nl in een vroeg stadium echt contact hadden met de opdrachtgever). Met uw wensen gaan wij aan het werk. Na het nodige onderzoek presenteren wij onze bevindingen. En wilt u dan met ons door? Dan zijn wij op het bedrijfsuitje zelf (onzichtbaar) aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Dit alles bij elkaar noemen wij de XL-service.

O ja, en die is trouwens geheel gratis.

{r.title}
{r.title}
{r.title}