Cocktails and Dreams

(inclusief diner)

Uitje cocktail workshop Deventer: Achter een professionele bar krijgt u van een van de leukste bartenders van Enschede les in de basisprincipes van het bereiden van cocktails en jongleren met flessen en shakers. Zo neemt u een kijkje in de geschiedenis en de geheimen in de met mysteries omhulde cocktailwereld. Uiteraard maakt u zelf ook een cocktail, namelijk de perfecte mojito! En als u goed heeft opgelet, is die heerlijk om te drinken! Dit is de leukste cocktail workshop van Deventer!

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla's (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Een snelle impressie:
Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op het filmpje)

Tijdsduur van dit uitje:
Cocktail workshop Deventer: 1 - 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Dit is een laagdrempelige en gezellige workshop, dus voor iedereen die vrienden, familie en collega’s verbaasd wil laten staan over hun cocktailkennis: afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Echt een leuke activiteit!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Grand dessert, vele soorten huisgemaakte zoetigheden ( € 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)
  • Flaircursus: Een upgrade van uw cocktail workshop: leer flairen. Flairen is het gooien van drankflessen, maar ook weer het opvangen van die zelfde flessen. (Duur: 45 minuten extra, € 7,50 p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook naar de uitje Deventer cocktail workshop professional


Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer cocktail workshop
55 euro