Swinging ride

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Swinging ride: Solex Vrolijk pruttelt u en uw groep door het Grunneger Land met een authentieke Solex. De begeleider rijdt met u mee, kent de route en heeft verstand van deze vrolijke machines! Natuurlijk krijgt u onder het genot van koffie een korte uitleg, en krijgt u jassen, hoofddeksels en een mini-picknick mee. Dit wordt een onvergetelijke dag waar nog lang over nagepraat wordt! Met de Solex-jes rijdt u naar de pitch and putt baan.

Lunch: Lunch buffet

Pitch and Putt Na een kop koffie met Groninger Koek krijgt u een korte uitleg over het golfspel voor iedereen: Pitch & Putt. De spanning neemt toe bij uw eerste afslag en het is feest als uw bal voor de eerste keer in de hole verdwijnt! Pitch & Putt is een uitdagend spel waarmee u en de rest van uw gezelschap snel veel plezier zult beleven.

Prijsuitreiking: De speelkaarten worden ingenomen en een persoonlijke, gezellige en wellicht humoristische prijsuitreiking volgt.

Drie-gangen diner: Een zeer luxe 3 gangen diner in een leuk restaurant in Groningen met keuze uit verschillende voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten en na een heerlijk huisgemaakt dessert.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop Solex: 2 uur
Lunch: 0,5 uur
Pitch & Putt: 2,5 uur
Prijsuitreiking: 0,5 uur
Diner: 2,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen! Let op: Maar u moet wel in het bezit zijn van een rijbewijs!

Onze prijs per persoon:
€95,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Van 8 t/m 27 personen, en bij opsplitsing van de groep (om en om de activiteiten beleven), maximaal 54 personen.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon


Keywords: Swinging ride Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen workshop Swinging Ride
95 euro