Buikdansen!

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Buikdansen Ladies: Superkomische en toch leerzame workshop buikdansen. Inclusief rinkelsjaal, ritmes van Egyptische geheimzinnige danseressen en mooie muziek. U leert de basisritmes, er is een open sfeer en er wordt vooral veel plezier gemaakt! Kan er nog een vrijgezellenfeestje zonder?

Diner: Heerlijk diner in 1 van de leukste restaurants van de stad! Bepaal zelf of u voor en hoofd wilt, of juist hoofd en na!

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze foto rapportage, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op de foto's)

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1 - 1,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Uw vrijgezellenfeestje, vriendinnendag, groepsuitje, familiedag en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:
  • Derde gang bij het diner (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

- Groningen, de historische binnenstad
- Eb en vloed in Groningen
- De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop Latin Salsa Party

.

Keywords: buikdansen Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen
Uitje Groningen workshop Buikdansen
45 euro