Cocktails And Dreams

(inclusief diner)

Uitje cocktail workshop Groningen: Op een echt cocktail locatie krijgt u van een van de leukste bartenders van Nederland les in de basisprincipes van het bereiden van cocktails. Technieken als: the build, muddlen en het shaken komen ruimschoots aan bod. Cocktails als de caipirinha, de mojito of de tequila sunrise schudt u voortaan uit de mouw.
U mag zelf achter de bar cocktails komen maken en natuurlijk ze allemaal proeven.
 
Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Groningen, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Een snelle impressie:
Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze cocktail workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op het filmpje)

Tijdsduur van dit uitje:

Cocktail workshop Groningen: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:

Dit is een laagdrempelige en gezellige workshop, dus voor iedereen die vrienden, familie en collega’s verbaasd wil laten staan over hun cocktailkennis: afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Echt een leuke activiteit!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
12 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)
  
Extra bij te boeken:
   
 • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Flaircursus: Een upgrade van uw cocktail workshop: leer flairen. Flairen is het gooien van drankflessen, maar ook weer het opvangen van die zelfde flessen. (Duur: 45 minuten extra, € 7,50 p.p.)
 • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Stadwandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.
 
Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook naar de uitje Groningen Cocktail workshop profi.


Keywords: cocktailcursus Groningen, flairen Groningen, workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen
Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:
- Groningen, de historische binnenstad
- Eb en vloed in Groningen
- De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad
Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.
Uitje Groningen workshop Cocktail Workshop
55 euro