Sushi workshop!

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop sushi: U wordt ontvangen met warme sake en wat hapjes. Daarna leren wij u alle fijne kneepjes van het bereiden van de bekende Japanse sushi. U zult verbaasd staan hoe leuk, verrassend en leerzaam deze workshop is en hoe makkelijk u 5 verschillende soorten sushi leert bereiden. En uw kunstwerkjes neemt u mee naar huis, zodat u uw zelf bereide sushi kunt uitdelen! U zult uw vrienden en familie in de toekomst verbazen door thuis de lekkerste maki’s, uramaki’s en nigiri’s op tafel te zetten! Een top-workshop!

Diner: Na het snoepen van de sushi tijdens de workshop, geniet u van een heerlijk hoofdgerecht in een gezellig restaurant in Groningen met een klein dessert na.

Let op: Onze sushi-masters kunnen ook een workshop sushi bij u op de zaak geven, of uw feestje opleuken met vers bereide sushi. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan!

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 - 3 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Hobbykoks, levensgenieters en food-lovers. Maar eigenlijk ook zeer geschikt voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Aziatisch voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,- p.p.)
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop Whiskey in the Jar!.


Keywords: sushi Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen workshop Sushi
65 euro