Poker Face

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop poker: Een pokerworkshop voor iedereen! Met professionele tafels en materialen. In deze pokerworkshop leert u alle aspecten van dit boeiende spel. Want pokeren is meer dan een kaartspelletje! Risico-analyse, patronen, lichaamshouding, inzetten, budgetcontrole, overtuigen, bluffen en concurrentiegevoel. Daarna gaat u zelf aan de slag… wie is de poker kampioen van uw groep, wie heeft de mooiste kaarten en de stalen zenuwen…. (met prijsuitreiking)

Diner: Een 2-gangen menu met keuze uit vlees of vis. Bij deze menu-optie hebben wij de keuze uit twee goede en populaire restaurants in Groningen die wij graag aan u presenteren! (uiteraard bieden wij ook een vegetarische variant). U kiest zelf of u een voorgerecht en hoofdgerecht wilt of juist een hoofdgerecht en een nagerecht.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Van 9 t/m10 personen, van 17 t/m 20 personen, van 25 t/m 30 personen en vanaf 33 personen.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • De derde gang bij het diner (€ 6,- p.p.)
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.


Keywords: Poker Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen workshop poker
65 euro