IJshockey!

(inclusief diner)

Uitje Enschede workshop IJshockey: De nieuwe hit! Workshop IJshockey! U krijgt een uitleg over de terminologie en het reglement met koffie en thee en verse koek. Daarna naar de kleedkamers voor professionele schaatsen, shirts en helmen en na wat leuke en praktische oefeningen (bewegen met de stick, slalommen en schieten) volgen de wedstrijdjes. Het is net als hockey, maar dan op de schaats en met iets andere regels. Waanzinnige belevenis! Wist u dat IJshockey een van de meest bekeken sporten in Canada en Amerika is? Trekt u wel warme, comfortabele en een beetje sportieve kleding aan?

Stamppottenbuffet: Wat past er beter bij een activiteit op de schaats dan een uitgebreid stamppottenbuffet? Een gezellige en stevige afsluiting van deze bijzondere dag!

Tijdsduur:
De workshop inclusief diner: 3 uur

Zeer geschikt voor:
mannendagen, stoere vrouwendagen, afdelingsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Enschede! Trekt u wel warme, comfortabele en een beetje sportieve kleding aan?

Onze prijs per persoon:
€ 65,- p.p. inclusief (drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 15 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede workshop Curling

 

Keywords: ijshockey Enschede, workshop Enschede, uitje Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Workshop ijshockey Enschede
65 euro