Curling!

(inclusief diner)

Uitje Enschede workshop Curling: Die mysterieuze Olympische sport van de winterspelen waar we soms verbaasd, maar meestal geamuseerd naar kijken, ligt nu binnen uw handbereik! Dit is echt een vernieuwende ervaring en u zult verbaasd staan hoe snel u verslingerd raakt aan dit ‘jeu des boule op ijs”. U wordt ontvangen met koffie en thee (met verse koek) en geniet van een korte presentatie. Na deze korte uitleg over curling gaat u de baan op, trekt u de curling sloffen aan en begint een korte praktijkuitleg (bewegen op het ijs, het vegen, het werpen van een curling) en dan volgt een spannende wedstrijd!

Stamppottenbuffet: Wat past er beter bij een activiteit op de schaats dan een uitgebreid stamppottenbuffet? Een gezellige en stevige afsluiting van deze bijzondere dag!

Tijdsduur van dit uitje:
De workshop inclusief diner: 2,5 uur 

Zeer geschikt voor:
mannendagen, stoere vrouwendagen, afdelingsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, verenigingen, leuke uitjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Enschede! Trekt u wel warme, comfortabele en een beetje sportieve kleding aan?

Onze prijs per persoon:
€ 55,-  exclusief drankjes
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van: 
Vanaf 10 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede workshop IJshockey

 

Keywords: curling Enschede, workshop Enschede, uitje Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje Enschede Curling
55 euro