Verwen arrangement

(inclusief lunch)

Uitje Groningen workshop verwen arrangement: In deze supergezellige workshop visagie krijgt u samen met uw vriendinnen alle antwoorden op uw make-up vragen. U gaat na de leuke presentatie zelf aan de gang met de professionele materialen en er wordt een persoonlijk make-up kleurenplan voor u ontwikkeld. Dikke lagen make-up zijn niet nodig om u te laten stralen! Het gaat er om hoe u de sterke punten van uw gezicht accentueert, hoe u reinigt, hoe u de technieken gebruikt en welke materialen u in huis heeft. Maar deze workshop is niet alleen educatief, vooral erg gezellig, meiden onder elkaar: het begin van een onvergetelijke en leuke dag!

Lunch: high tea: Een lekkere high tea is fantastisch. Vele zoete en hartige hapjes, sandwiches, scones, taartjes, verschillende soorten thee, gezellig kletsen met vriendinnen…

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop en lunch: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Alle soorten vriendinnen, dames en leuke meiden. En natuurlijk voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank
(de drankjes dienen op de dag zelf ter plekke afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Van 6 - 15 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen Sushi workshop.


Keywords: make-up Groningen, visagie uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen workshop visagie
55 euro