Kookworkshop Tapas

(inclusief diner)

Uitje Groningen kookworkshop Tapas: Voor een avond eet- en kookplezier volg je deze workshop! Tapas eten, iedereen heeft het erover, maar hoe maak je de lekkerste tapas met die authentieke echte smaken die je terugbrengen naar de zomerse Spaanse zon.. De Spaanse boerenkeuken staat garant voor smakelijke en eenvoudige gerechten! Met zijn allen rondom het grote kookeiland wordt in groepjes een aantal gerechtjes bereidt.

Diner: En al die zelfgemaakte tapas samen zijn natuurlijk ook direct uw feestdiner! Let op: bij dit arrangement zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen!!

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze foto rapportage, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op de foto's)

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop inclusief diner: 4 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Kookliefhebbers en levensgenieters! En natuurlijk voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- inclusief drank tijdens het diner

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot 40 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen Sushi workshop.


Keywords: kookworkshop tapas Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen kookworkshop tapas
65 euro