Wine and Dine

(inclusief diner)

Workshop Groningen wijnproeverij: Zoet, zuur, zout en bitter zijn de enige vier zaken die we proeven, de rest ruiken we. Wist u dat? Een wijnproeverij onder begeleiding van onze wijnkenner zorgt er voor dat u al uw zintuigen leert gebruiken voor het proeven en beoordelen van dranken en/of spijzen. Het leuke van deze wijnproeverij is, dat hij heel flexibel is. Bent u een beginnend wijndrinker, of een kenner, houdt u van Franse wijnen, of juist van krachtige Spaanse wijnen, bent u benieuwd naar de wijnen uit de nieuwe-wijnlanden, houdt u van rood, of juist van wit? Vertel het ons en wij stemmen deze proeverij af op uw wensen.

 Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Groningen, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Tijdsduur:
De wijnproeverij workshop en het diner: 3,5 uur

Zeer geschikt voor:
Afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes en feestjes verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€55,- p.p. inclusief (overige drankjes anders dan de wijn tijdens de wijnproeverij workshop Groningen dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
8 tot 25 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt voor deze workshop, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • De Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

  Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen Kookworkshop Tapas.

  Keywords: Workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede


Uitje Groningen workshop Wijnproeverij
55 euro