De Lama's de Luxe

(inclusief diner)

Uitje lama's workshop Groningen Improvisatie de Luxe: Bent u de nieuwe Ruben Nicolai? Als een soort ode aan het bekende programma De Lama’s, organiseren wij voor groepen onder leiding van een humoristische en bevlogen docente een acteer- en improvisatie-les die wordt opgevolgd door een wedstrijdje Lama’s. Veel lachen, veel leren, onvergetelijk! Er wordt redelijk intensief geoefend met het Lama concept en op het acteren met de bijbehorende trucs. U leert uw eigen groep kennen op een manier die u zult verrassen. Mensen waarvan u dacht dat ze geen gevoel voor humor hebben, bezorgen u de lachstuipen, mensen groeien boven henzelf uit. Een hilarische dag!

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Groningen, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere locatie wordt gegeven als op het filmpje)

Tijdsduur van dit uitje:
Lama's workshop Groningen: 4 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Uw: afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€65,- p.p. exclusief drankjes
(drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:
 • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Stadwandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop De Lama's Improvisatie.


Keywords: workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen

Uitje Groningen workshop Lama
65 euro