Footgolf!

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Footgolf: Uniek en een nieuwe rage in Groningen! Na voetvolley is er nu ook de workshop voetgolf! Het idee is eenvoudig: met zo min mogelijk trappen de voetbal in de holes krijgen. Maar de uitvoering is minder eenvoudig: u zult al uw behendigheid en balgevoel nodig hebben om een goede score neer te zetten. Lukt het u of een van uw groepsgenoten om in de buurt te komen van het baangemiddelde of de baanrecords?

Maar bovenal is het natuurlijk een hele gezellige workshop waarbij iedereen van de groep iets leuks doet, maar toch lekker zichzelf blijft. Deze laagdrempelige workshop wordt georganiseerd in het prachtige Stadspark van Groningen waar een mooi parcours is uitgezet. Na een korte uitleg over footgolf gaan de deelnemers direct aan de gang! Geniet van deze buiten workshop!

Wist u dat Footgolf een officiële sport is en dat Nederland een voorloper was met de oprichting van een footgolfbond?

Spare-ribs eten: Gezellig spare-ribs eten, met frieten en diverse dipsausen.

Of tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas, Patatas bravas, brood met alioli en pesto.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Deze workshop zal bijna iedereen leuk vinden. Dus zeer geschikt voor uw vrienden, sportteam, afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 45,- inclusief welkomstdrankje maar exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf ter plekke afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Van 10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Bij keuze tapas: de Luxere variant Tapas met gamba's en de verse tortilla € 5,- p.p.
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.


Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop Wie is de mol?.


Keywords: Footgolf Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen workshop Footgolf
45 euro