Mollen Jacht!

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Mollen Jacht?: Bekend van TV waar het populaire programma wekelijks meer dan een miljoen kijkers trekt. De vraag is natuurlijk wie de mol is, wat vaak hilarische maar ook spannende momenten oplevert. Verschillende groepjes strijden tegen elkaar door bepaalde opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Maar er zit 1 saboteur in het team (de mol) die eigenlijk bij het andere team hoort. De mol gaat zo voorzichtig mogelijk te werk: niemand mag weten wie hij (of zij) is! Echt een hele leuke buiten workshop, waarin veel gelachen wordt! Zeker bij de bekendmaking wie toch de mol was!

Een week voor de aanvang van de workshop, worden de deelnemers in groepjes verdeeld. De mol wordt ook ingelicht en krijgt per e-mail instructies, zodat hij (of zij) voorbereid aan de workshopdag begint.

Drie-gangen diner: Na de workshop komt het diner waar vast veel te bespreken is! Daar is de tijd voor, want het betreft een 3-gangen diner. Van het diner wordt genoten in een leuk restaurant in Groningen met keuze uit verschillende voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten en na een huisgemaakt dessert.

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze foto rapportage, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op de foto's)

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: ruim 2 uur
Diner: 2,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Dit uitje is heel leuk voor bedrijven of families. Een groep waarin je denkt iedereen toch wel een beetje te kennen. Want dan is het extra spannend om in te schatten wie toch de mol is. En natuurlijk voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner, maar inclusief een kop koffie of thee bij aanvang.
(de overige drankjes dienen op de dag zelf ter plekke afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Van 10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

    Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

    - Groningen, de historische binnenstad
    - Eb en vloed in Groningen
    - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop GPS the target.


Keywords: Wie is de mol Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop,Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen workshop Mollen Jacht
65 euro