Gamers United

(inclusief diner)

Uitje Enschede workshop Gamers United: Wie is de beste gamer? In een groot game café doet uw groep verschillende games in competitieverband. Denk bijvoorbeeld aan golfen, Formule 1 en Air Guitar. Goed verzorgd, grote schermen, mooie consoles! Game-ervaring is niet vereist! Team spirit, doorzettingsvermogen en gevoel voor humor helpen wel erg mee!

Diner: Vis of vlees, een goed bord eten in een gezellige tent (uiteraard ook een vegetarische variant).

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Natuurlijk is dit uitje zeer geschikt voor iedereen die van gamen houdt. Maar misschien is het nog wel leuker voor een groep die juist helemaal geen ervaring heeft met gamen: de begeleiding is goed en de spellen zijn goed op te pakken. Dus ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Enschede!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht met naar keuze vis of vlees (€ 6,50- p.p.)
  • Nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Enschede workshop The Target


Keywords: game Enschede, uitje Enschede, Workshop Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje Enschede workshop Gamen
45 euro