Groningen City Tour

(inclusief diner)

Uitje Groningen Workshop City Tour: Leer de Stad Groningen nu eens echt kennen! Lopend of op de fiets, onder leiding van een Stadjer die alles weet. Groningen heeft zo’n rijke historie! Na deze stadswandeling zult u nooit meer op dezelfde manier door de stad lopen! De aardige gids praat makkelijk, waardoor het nooit saai wordt.

Groepsuitje stadswandeling: “Art Nouveau in Groningen”
Voor de befaamde Art Nouveau-architectuur werden vaak dure bouwmaterialen gebruikt: denk aan natuursteen en exotisch hout. Rondom 1900 was Groningen de derde handelsstad van Nederland! Dus men liet het geld echt rollen. Het resultaat: prachtige en verrassende vormen van Groningse Art Nouveau-architectuur!

Of

Groepsuitje fietstocht: “Amsterdamse School-architectuur in Groningen”
In de jaren twintig van de vorige eeuw werden kosten noch moeite gespaard om de ‘arbeidersbuurt’ De Oosterparkwijk allure te geven. Daarvan getuigt de zeer fraaie Amsterdamse School-architectuur. Uitbundig vormgegeven schoolgebouwen en huizen met golvende gevels brengen de liefhebber van baksteenarchitectuur in verrukking. Maar ook voor leken en amateurs een hele interessante workshop. Deze workshop volgt u met uw eigen fiets. Heeft u er geen, of niet in de stad, dan regelen wij voor een kleine meerprijs een fiets voor u en uw gezelschap.

Of

Groepsuitje Fietstocht: “Sporen van de familie Scholten”
Aardappelmeelfabrikant Willem Albert Scholten wordt nu nog steeds beschouwd als de grondlegger van de eerste moderne Nederlandse multinational. De fietstocht voert langs villa’s, theekoepels en beeldhouwwerken: langs de diverse ‘sporen’ die het ooit zo machtige Scholten-concern heeft nagelaten Vanuit de stad Groningen rijden we rondom het Paterswoldse Meer. Een tocht voor cultuur- én natuurliefhebbers. Deze workshop volgt u met uw eigen fiets. Heeft u er geen, of niet in de stad, dan regelen wij voor een kleine meerprijs een fiets voor u en uw gezelschap.

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Groningen, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.
 
Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: ruim 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Iedereen die denkt de stad Groningen al een beetje te kennen en iedereen die geïnteresseerd is in de historie. Maar ook voor een gezellige groep die wel houdt van een buitenactiviteit. De gids is gewend om met verschillende groepen te werken, dus hij voelt doorgaans goed aan hoe u de informatie het liefst te horen krijgt. En dus uitermate geschikt voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€  45,- exclusief drank tijdens het diner.
(de overige drankjes dienen op de dag zelf ter plekke afgerekend te worden.).

Bij een groep van:
Van 10 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
  • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op uitje Groningen workshop GPS The Target.


Keywords: Stadswandeling Groningen, Gids Groningen, Citytour Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen workshop Citytour
45 euro