Kookworkshop Bonbons

(inclusief diner)

Uitje Deventer kookworkshop Bonbons maken: Echte bonbons maken zoals alleen een professionele banketbakker dat kan! Van een vriendelijke chocolade professor leert u hoe u chocolade maakt, hoe u de chocolade strijkt en vervolgens vult. U staat zelf aan de chocolademachine en u kiest zelf uw vullingen. Een gezellige en lekkere workshop! U zult na deze workshop nooit meer een bonbon op dezelfde wijze bekijken als nu: dan weet u hoeveel werk en liefde er in die heerlijke zoetigheden is gestopt! Bij de workshop wordt ook aandacht besteed aan de verschillende seizoenen, dus afhankelijk van de datum maakt u paasbonbons, valentijnsharten, sinterklaasjes of moederdagcadeaus… De bonbons die u in de kookworkshop maakt, kunt u aan het eind ruilen met die van uw groepsgenoten, zodat u alle smaken mee naar huis kunt nemen!

Tapas diner: Dit uitje wordt op een ontspannen manier culinair bekroond: gezellig met z’n allen Spaanse en Mexicaanse tapas eten! Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor kookgekken, culinaire lefhebbers, maar ook voor zoetekauwen en levensgenieters. Er is geen enkele starter ervaring of kennis vereist. Dus zeer geschikt voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 5 tot 11  personen, grotere aantallen zijn in overleg mogelijk.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Derde gang bij het diner (richtprijs:€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer kookworkshop bonbons profi.


Keywords: bonbons Deventer, uitje Deventer, Kookworkshop Deventer, Chocolade workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer kookworkshop bonbons maken
55 euro