Chocolade Creaties

(inclusief diner)

Uitje Deventer kookworkshop Chocolade Creaties:Maak zelf een heleboel verschillende chocolade creaties in een ontspannen en gezellige workshop! Geen bonbons, maar verrassende chocoladecreaties zoals pindarotsjes en noga in chocolade. Uw creaties zijn wel net zo mooi als de meest luxe bonbons en u mag ze natuurlijk in een mooi doosje mee naar huis nemen! Het leuke van deze workshop is, dat u voortaan altijd weet hoe u heerlijke zoete lekkernijen gemakkelijk en snel nogmaals zelf kunt maken. Leuk voor de feestdagen, of als persoonlijk cadeau of natuurlijk om nog een keertje samen met de kinderen over te doen!
Een leuke kookworkshop waarbij u lekker bezig bent en gezellig met iedereen kan bijpraten. Geen intensieve workshop, maar juist makkelijk te doen voor iedereen en voor alle leeftijden.

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla's (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze bedrijfsfilm, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op het filmpje)

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 - 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw familiedag, want dit uitje is voor jong en oud. Ook voor een ontspannen vriendinnendag of voor een gezellig afdelingsuitje. Ook al eerder geboekt als onderdeel van een personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en verjaardagen. Dus eigenlijk voor iedereen inDeventer!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer kookworkshop bonbons


Keywords: chocolade Creaties Deventer, uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembeDeventer, salsaDeventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer kookworkshop Chocolade Creaties
45 euro