Canadees Kano varen

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop Canadees kano varen: Ontvangst met koffie of fris met krentewegge. In de kano krijgt u een flesje water mee. Stelt u zich eens voor: Zachtjes peddelend in de mooie en stille wateren van Nederland. Want ons land is zoveel mooier dan u denkt! En de beste manier om dat mee te maken, is vanuit een Canadese kano! Maar u zult tijdens dit uitje ook gewoon heel veel plezier beleven en veel lachen, een leuke buiten-activiteit! De Canadese kano die in deze workshop wordt gebruikt, is een open kano die vroeger door de Indianen in Canada en Maine is ontwikkeld. Bij terugkomst krijgt u nog een heerlijk drankje om bij te komen.

Diner: Na de workshop volgt een supergezellige barbecue om dit uitje goed af te ronden! Een barbecue met diverse vleessoorten, sauzen, salades, friet en brood. Denkt u bijvoorbeeld aan: kipsate, varkenssate, biefstuk, braadworsten, gemarineerde speklapjes en kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 - 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor iedereen die van een buitenactiviteit houdt! Zeker geschikt voor familiefeest! Maar ook voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens de BBQ dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Nagerecht: de Diner en Doen Coupe:  Een ijscoupe met verschillende soorten ijs en saus,slagroom en een oublie (€ 6,- p.p.)
  • Tevens andere nagerechten, zoals de heks van Lettele (€ 7,95) en de Lady Baileys (€ 6,95)
  • Handboogschieten, boerenklomp glooien, eikel gooien en klootschieten
  • Zelf pizza bakken ipv de Barbecue voor een meerprijs van € 3,50 p.p. Altijd super leuk! Je maakt verschillende kleine pizza’s met verschillend beleg.

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar Uitje Deventer Workshop Pitch and Putt de luxe


Keywords: Canadees kano varen Deventer, uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop Canadees Kano Varen
45 euro