Kickbike Tour

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop Kickbike Tour: Ontvangst met koffie of fris met krentewegge. Een leuke en sportieve buitenactiviteit, steppen. Maar dan niet op de step die u als kind had, maar op een originele kickbike: deze moderne step is licht, snel en voor iedereen eenvoudig te bedienen. Opstappen en remmen is gemakkelijk en de steps zijn erg wendbaar. Ook krijgt u een flesje water voor onderweg. U kunt zelf kiezen hoe sportief u dit uitje maakt, er zijn namelijk 3 prachtige routes waaruit u kunt kiezen: 5, 7 en 10 kilometer. Bij terugkomst krijgt u nog een heerlijk drankje om bij te komen.

Diner: Na de workshop gaat u gezamenlijk zelf Pizza’s bakkenvolgt om dit uitje goed af te ronden!  Iedereen kan zijn eigen ideale pizza maken. Je maakt meerdere kleine pizza’s met verschillend beleg!

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1 - 2 uur (afhankelijk van de gekozen route)
Diner: 3 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 55,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het pizza bakken dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Nagerecht: de Diner en Doen Coupe:  Een ijscoupe met verschillende soorten ijs en saus,slagroom en een oublie (€ 6,- p.p.)
  • Tevens andere nagerechten, zoals de heks van Lettele (€ 7,95) en de Lady Baileys (€ 6,95)
  • Handboogschieten, boerenklomp glooien, eikel gooien en klootschieten

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar Uitje Deventer workshop Canadees kano varen


Keywords: kickbike step Deventer, uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop Kickbike Step Tour
55 euro