Een fantastische dag...

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop: Een fantastische dag!

Lunch: Dit uitje start met een stevige lunch: 3 boterhammen met gebakken ei, kroket, salade en kaas. Inclusief melk, koffie, thee, sinaasappelsap.
Canadees Kano varen: Zachtjes peddelend in de mooie en stille wateren van Nederland. Want ons land is zoveel mooier dan u denkt! En de beste manier om dat mee te maken, is vanuit een Canadese kano! Maar u zult ook gewoon heel veel plezier beleven en veel lachen met dit onderdeek van het uitje: het is een leuke buiten-activiteit!
Borrel: Een kleine borrel met hapje halverwege de workshop.
Kickbike steppen: Een leuke en sportieve buitenactiviteit: steppen. Maar dan niet op de step die u als kind had, maar op een originele kickbike: deze moderne step is licht, snel en voor iedereen eenvoudig te bedienen. Opstappen en remmen is gemakkelijk en de steps zijn erg wendbaar.
BBQ: Na de workshop volgt een supergezellige barbecue om dit uitje goed af te ronden! Een barbecue met diverse vleessoorten, sauzen, salades, friet en brood. Denkt u bijvoorbeeld aan: kipsate, varkenssate, biefstuk, braadworsten, gemarineerde speklapjes en kipfilet.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens de BBQ dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Nagerecht: de Diner en Doen Coupe: Een ijscoupe in de kleuren van het Diner en Doen logo: 2 bol aardbeien ijs,1 bol bosvruchten, 1 bol pistache ijs. Met aardbeien saus, slagroom en een oublie (€ 6,- p.p.)
  • Tevens andere nagerechten, zoals de heks van Lettele (€ 7,95) en de Lady Baileys (€ 6,95)
  • Handboogschieten, boerenklomp gooien, eikel gooien en klootschieten

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop GPS tocht


Keywords: Fantastische dag Deventer, uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop Een Fantastische Dag
65 euro