Squash Clinic

(inclusief lunch)

Uitje Deventer workshop Squash Clinic: Een echt squash toernooi organiseren voor uw groep? Het is nu mogelijk! Deze sport is voor iedereen een uitdaging, van beginner tot gevorderde! Onder begeleiding van een professionele squashdocent krijgt u tijdens dit uitje eerst een uitleg (clinic), daarna kunt u oefenen en tenslotte volgen de spannende onderlinge wedstrijden!

Squash is een boeiend en verslavend racketspel dat in een gesloten ruimte wordt gespeeld en een klein beetje vergelijkbaar is met het tennisspel. De deelnemers aan deze workshop staan natuurlijk niet tegenover elkaar, maar naast elkaar en maken gebruik van de muren. Het leuke van een workshop squash is, dat u niet alleen met uw lichaam bezig bent, maar juist ook met tactiek: waar en hoe mept u het balletje in een moeilijke hoek zodat uw tegenstander er niets mee kan…

Bij dit verzorgde uitje is in het arrangement bij de prijs ook inbegrepen: De balletjes en de rackets, de huur van de baan, de begeleiding, het welkomstdrankje, een sportdrink en een candybar. Uiteraard is de kleedruimte uitgerust met douchegelegenheid.

 Tapas eten: Dit uitje wordt op een ontspannen manier culinair bekroond: gezellig met z’n allen Spaanse en Mexicaanse tapas eten! Grote planken met de meest uiteenlopende Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas en meer dan voldoende brood en dipsausen.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor iedereen natuurlijk. Jong en oud, man of vrouw, dit is sportief plezier! Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden. Bij de workshop squash zijn wel enige drankjes inbegrepen: verse jus d orange en een sportdrink).

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot 20 personen, grotere aantallen zijn in overleg mogelijk.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)
  • Op de squash lokatie zelf kan ook een diner worden verzorgd. In dat geval hoeft u niet naar de gezellige binnenstad van Deventer te rijden. Wij bieden daarvoor verschillende mogelijkheden aan in verschillende prijsklassen. Dit varieert van betaalbare stamppotbuffetten waarmee u de pakketprijs iets kunt verlagen, tot uitgebreide en verzorgde Scandinavische barbecues! Informeer naar de mogelijkheden!

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop Pitch and Putt de Luxe


Keywords: Squash Deventer, uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop Squash Clinic
65 euro