Lapland Winterland

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop Lapland Winterland: U wordt ontvangen met warme chocomel (of thee, koffie) en iets lekkers. U begint vervolgens met een hele originele en vaak hilarisch bezigheid: het Eisstockschiessen. In deze workshop komt u in aanraking met deze gezellige sport die voornamelijk in Zuid Duitsland en Oostenrijk beoefend wordt. Het is de voorloper van Curling en er zijn Scandinavische afbeeldingen gevonden van deze sport uit de 13e eeuw. Oneerbiedig gezegd is het een soort jeu de boules op het ijs: u moet in teams de sticks zo dicht mogelijk naar het mikpunt glijden (de Daube). Eisstockschiessen is eigenlijk een behendigheidsspel, maar voor velen is het een hele serieuze bezigheid. De jaarlijkse Europese kampioenschappen is een waar spektakel. Bij de workshop Eisstockschiessen draagt u overigens geen schaatsen.

Na deze workshop gaat uw uitje verder met en periode vrij schaatsen en het gebruik van alle mogelijkheden die een ijsbaan biedt. De schaatsen zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar heeft u er geen, dan kunt u deze huren vanaf € 5,50 per paar. Op de ijsbaan is overigens een gezellig wintersportcafé om op te warmen met een bekertje glühwein…

Dan volgt het culinaire aspect van uw groepsuitje: uiteraard ook helemaal in de Scandinavische stijl! Een barbecue in een Zweedse blokhut. U krijgt een koelkast vol vlees, vis, salades, brood en sauzen, maar ook met drank voor 2 uur onbeperkt drinken (bier, fris en wijn). U gaat zelf lekker barbecueën, gezellig borrelen en u geniet nog een beetje na van alle activiteiten en workshops.

Als alternatief kunt u ook kiezen voor een heerlijk 2-gangen diner in het centrum van Deventer met keuze uit vlees of vis. Bij deze menu-optie hebben wij de keuze uit twee goede en populaire restaurants die wij graag aan u presenteren! (uiteraard bieden wij ook een vegetarische variant). U kunt zelf vooraf aangeven of u en uw gezelschap voorgerecht en hoofdgerecht wilt, of juist een hoofdgerecht en een nagerecht prefereert. Deze optie is exclusief drankjes tijdens het diner.

Periode: dit groepsuitje is te boeken in de periode van half oktober tot en met half maart

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop en vrij schaatsen: bijvoorbeeld 3 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor iedereen natuurlijk. Jong en oud, man of vrouw, dit is plezier! Oorkleppen en andere winterkleding aanbevolen natuurlijk. Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- inclusief drank tijdens het diner

Bij een groep van:
Van 10 tot 50 personen, grotere groepen vereisen wat maatwerk, maar dit behoort ook tot de mogelijkheden.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Bij diner in de stad: derde gang bij het diner (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop Golf Clinic


Keywords: Eisstockchiessen Deventer, uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop Lapland Wonderland
65 euro