Be a model for a day!

(inclusief diner)

Be a model for a day: Jullie worden ontvangen met prosecco en een hapje. Daarna gaat u ieder langs een professionele visagist, en word u haar simpel maar zeer charmant in model gebracht voor een prachtig resultaat op de foto’s. Er staat een vak fotograaf voor u klaar om een paar prachtige foto’s te maken. Op de achtergrond een lekker lounge muziekje zodat u het gevoel heeft alsof u met uw vriendinnen op een echt foto shoot set staat. Natuurlijk kunt u onderling bij elkaar kijken, gezellig bijkletsen en tips vragen aan de top mensen die voor u klaarstaan! Tijdens deze workshop voelt u zich fantastisch en met de tips die u mee krijgt kunt u zich altijd voelen als een model!

Diner: Een heerlijk drie gangen diner in een van de oudste banden van Deventer.

Tijdsduur van dit uitje:
Model workshop Deventer: 3-5 uur (afhankelijk van de groepsgroten)
Diner: 2,5 uur

Onze prijs per persoon:
€95,- p.p. exclusief drankjes tijdens het diner
(de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 6 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit. )

Extra bij te boeken:

  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)


Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje model workshop Deventer
95 euro