Free Musketeers

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop Schermen Deventer: Schermen is een bijzondere sport: het staat bij iedereen op het verlanglijstje om een keer te doen, maar op de een of andere manier voelen mensen altijd een soort drempel. Die drempel nemen we nu weg! Volg deze waanzinnige workshop schermen en boek dit uitje! Voel de zinderende sensatie als u uw masker opzet, het wapen in de hand neemt en u een groepsgenoot tegenover u vindt. U groet uw tegenstander nog een keer en dan … En Garde! Na een korte uitleg over de materialen, de spelregels en enkele gouden tips van een professionele schermdocent, ondergaat u een ongelofelijk spannend scherm toernooi. Echt een onvergetelijke workshop!

Hoewel de sport schermen een vechtsport is, is het geheel niet gevaarlijker dan een andere sport. Als er al een blessure voorkomt, is het vaak een verzwikte enkel die veroorzaakt wordt door overmoed of onhandigheid. Mannen hebben tijdens dit groepsuitje geen enkele voorsprong op vrouwen en bijvoorbeeld ouderen winnen geregeld van de fanatieke jongeren door inzicht en levenservaring.

Bij dit verzorgde uitje is in het arrangement bij de prijs inbegrepen: De wapens, de maskers en de handschoenen, de huur van de baan, de begeleiding, het welkomstdrankje, een sportdrink en een candybar. Uiteraard is de kleedruimte uitgerust met douchegelegenheid. En dan natuurlijk het diner:

Diner: Het sportcomplex bereidt voor u een zeer uitgebreid stamppotten buffet met verschillende vleessoorten en alle bekende extra’s zoals vleesjus, piccalilly, mosterd, spekjes en zuren. De zomerse variant? Een pasta buffet met Italiaanse pasta’s en salade!

Wilt u liever de binnenstad in? Boek dan het tapasbuffet in een van de restaurants in het centrum die wij voor u hebben geselecteerd.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor iedereen natuurlijk. Jong en oud, man of vrouw, dit is een bijzondere ervaring! Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer en omstreken!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het buffet dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Van 10 – 50 personen, grotere groepen vereisen wat maatwerk, maar dit behoort ook tot de mogelijkheden.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Bij diner in de stad: grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer Squash Clinic 


Keywords: Schermen Deventer, uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop schermen
65 euro