Clinic Schaatsen!

(inclusief diner)

Uitje Deventer Clinic Schaatsen: Bent u de nieuwe Mark Tuitert (of Ireen Wust natuurlijk?). Met schaatsen bent u nooit uitgeleerd. Kijkt u jaloers vanaf de kant naar de schaatskanonnen? Kunt u het al een beetje of schaatst u juist zeer geregeld? Het maakt niet uit: de professionele schaatsdocent bezorgt iedereen bij deze workshop een heel leuk groepsuitje! Na ontvangst met warme chocolademelk en iets lekkers start de workshop. De schaatsdocent zal er alles aan doen om u over de baan te laten glijden als een volleerd schaatser! Een paar aanwijzingen, een beetje uitleg, een demonstratie, maar vooral ook veel gezelligheid en plezier!
De schaatsen zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar heeft u er geen, dan kunt u deze huren vanaf € 5,50 per paar.

Diner: Dan volgt het culinaire aspect van uw groepsuitje: uiteraard ook helemaal in de winterse stijl! Een stappottenbuffet in het Schaats café. U krijgt een buffet speciaal voor uw gezelschap, waar u een keuze kunt maken uit de stamppotten, vleeskeuzes en bijgerechten.

Of wilt u liever genieten van heerlijke mexicaanse fajitas in het centrum van Deventer? Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. Een authentiek Mexicaans gerecht. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade. Eet smakelijk!

Periode: dit groepsuitje is te boeken in de periode van half oktober tot en met half maart. Warme kleding is uiteraard aanbevolen! Op de ijsbaan is overigens een gezellig wintersportcafé om op te warmen met een bekertje glühwein…

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: ca 1 uur
Vrij schaatsen: bijvoorbeeld 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Het is wel leuk als er in de groep een bepaalde interesse is voor sport. Het gaat er niet om elkaar te verslaan in de workshop, beginners staan naast de gevorderden. Jong en oud, man of vrouw, dit is ijspret! Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer die wel van een buitenactiviteit houdt, maar niet afhankelijk wil zijn van het weer!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het buffet dienen op de dag zelf in het Schaats café afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Van 10 – 50 personen, grotere groepen vereisen wat maatwerk, maar dit behoort ook tot de mogelijkheden.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Bij diner in de stad: uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Bij diner in de stad: grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop schermen.


Keywords: schaatsclinic Deventer, uitje Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop schaatsen
45 euro