Kookworkshop Groningen

(inclusief diner)

Uitje Kookworkshop Groningen: Kook in ontspannen sfeer met uw groep een waanzinnig drie gangen menu! Culinair genieten, gezellig kletsen, drankje erbij, lekker ongedwongen bezig zijn. Keuze uit vele culinaire thema’s in deze kookworkshop: bijvoorbeeld de Thaise keuken, de Friese keuken, maar natuurlijk ook Italiaans, Russisch, Schots, Koreaans, Indisch, Spaans, Grieks en Turks! In overleg met u kan er ook een ander thema worden bepaald, zoals een ander land of bijvoorbeeld 1 specifiek ingrediënt waarin uw organisatie actief is.

Ook kan er in deze kookworkshop rekening worden gehouden met het culinaire niveau van uw groep, of misschien juist wel het ontbreken er van. U begrijpt, er is heel veel mogelijk, dus graag voorzien wij u van meer informatie.

Diner: En al die zelfgemaakte gerechten samen zijn natuurlijk ook direct uw feestdiner! Let op: bij dit arrangement zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen.

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze foto rapportage, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op de foto's)

Tijdsduur van dit uitje:
Kookworkshop inclusief diner: 3,5 uur (schatting, hangt af van de groep)

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor iedereen natuurlijk. Jong en oud, man of vrouw, dit is lekker ontspannen en culinair genieten! Zeker voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Groningen!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- inclusief drankjes

Bij een groep van:
Vanaf 6 personen.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Groningen kookworkshop sushi maken


Keywords: Kookworkshop Groningen, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, GPS Groningen

Uitje kookworkshop Groningen
65 euro