Kookworkshop Enschede

(inclusief diner)

Uitje Kookworkshop Enschede: Kook in ontspannen sfeer met uw groep een waanzinnig drie gangen menu! Culinair genieten, gezellig kletsen, drankje erbij, lekker ongedwongen bezig zijn. Deze kookworkshop is geinspireerd op de Italiaanse keuken (Cucina Italiana). Kenmerkend voor deze keuken is het gebruik van verse en zongedroogde produkten waar met relatief weinig handelingen een mooi gerecht wordt gemaakt. Een prachtig voorbeeld hiervan is het hoofdgerecht dat bij deze kookworkshop wordt bereid: Saltimbocca alla Romana met een tagliatelle con pesto. Heerlijk toch!

In overleg met u, kan er ook een ander thema voor uw culinaire uitje worden bepaald, zoals een ander land of bijvoorbeeld 1 specifiek ingrediënt waarin uw organisatie actief is.

Ook kan er in deze kookworkshop rekening worden gehouden met het culinaire niveau van uw groep, of misschien juist wel het ontbreken er van. U begrijpt, er is heel veel mogelijk, dus graag voorzien wij u van meer informatie.

Diner: En al die zelfgemaakte gerechten samen zijn natuurlijk ook direct uw feestdiner! Let op: bij dit workshop arrangement zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen.

Een snelle impressie: Kijk voor een snelle impressie van dit uitje op onze foto rapportage, waar onder andere deze workshop wordt getoond! (Let op: als u deze workshop bij ons boekt, kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere workshopgever krijgt of dat de workshop op een andere lokatie wordt gegeven als op de foto's)

Tijdsduur van dit uitje:
Kookworkshop inclusief diner: 3 uur (schatting, hangt af van de groep)

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor iedereen natuurlijk. Jong en oud, man of vrouw, dit is lekker ontspannen en culinair genieten! Zeker voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Enschede!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- inclusief drank tijdens het diner
(fris, bier en huiswijn zijn bij de prijs inbegrepen, net als koffie en thee na het diner, eventuele andere consumpties die tijdens de workshop of het diner worden besteld, worden doorberekend en dienen op dezelfde dag afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Van 8 personen tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Bezoekers die dit leuk vonden, keken ook op kookworkshop Enschede Tapas maken

Keywords: kookworkshop Enschede, uitje Enschede culinair, kookworkshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, GPS Enschede

Uitje  Enschede Kookworkshop
65 euro