Biertoer kroegentocht

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Biertoer Kroegentocht: Samen met je vrienden naar de leukste kroegen van Groningen? Je krijgt een strippenkaart in de eerste kroeg waar je begint, waarmee je in 6 verschillende topkroegen een ijskoud biertje krijgt (of wijn of fris). Natuurlijk kun je blijven hangen in een kroeg waar je het supergezellig vindt, want je hebt geen gids, alleen een route en een plattegrond. Totale vrijheid en een gegarandeerd gezellige avond! Dit groepsuitje is de manier om de gezelligste kroegen te ontdekken!

Spare-ribs eten: Begin dit groepsuitje op gepaste wijze: gezellig spare-ribs eten, met frieten en diverse dipsausen. Geserveerd met één speciaal biertje!

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1 - 4 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Natuurlijk is deze workshop heel erg geschikt voor vrijgezellenfeestjes, sportteams, afdelingsuitjes enz.. Maar ook al eens eerder geboekt als onderdeel van een personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 40,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden. Met uitzondering van één speciaal biertje)

Bij een groep van:
Vanaf 4 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Groningen workshop Bier Hier!


Keywords:, uitje Groningen, Workshop Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen workshop biertour kroegentocht
40 euro