Workshop Mountainbike

(inclusief diner)

Uitje Enschede workshop Mountainbike: Na een vriendelijk ontvangst met koffie/fris met koek of Twentse krentenwegge gaat u snel aan de slag: een workshop fietsen met een goede en speciaal geprepareerde ATB fiets. Ongelofelijk wat er met zo’n fiets mogelijk is! De tocht gaat over zandpaden en door de prachtige bossen in het mooie Twentse landschap. De instructeur brengt u in deze workshop de fijne kneepjes van het schakelen bij en zorgt dat de groep bij elkaar blijft. Enige conditie is wel vereist, maar de instructeur houdt met dit groepsuitje wel rekening met uw specifieke groep. Zo zijn er tochten mogelijk van 6 tot 30 kilometer. Een uitdagend uitje, lekker buiten genieten en fysiek bezig zijn. Een echte buitenworkshop dus. Tijdens de workshop draagt u een helm.

Diner: Altijd goed en als u wilt ook heel verrassend: een hoofdgerecht met keuze uit vlees of vis. Wij hebben keuze uit verschillende restaurants in Twente en wij informeren u graag over de mogelijkheden. (uiteraard ook een vegetarische variant).

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1 - 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Deze workshop past goed bij een vrijgezellenfeestje of teamuitje. Niet alleen voor jongens, maar natuurlijk ook voor stoere meiden. Ook al eerder geboekt als onderdeel van een personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en verjaardagen. Dus eigenlijk voor iedereen in Enschede die van frisse buitenlucht houdt en over een redelijke conditie beschikt!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 10 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht met naar keuze vis of vlees (richtprijs: € 6,50 p.p.)
  • Nagerecht, heerlijke zoete verrassingen ( richtprijs: € 6,50 p.p.)
  • BBQ op locatie, dit voor een kleine meerprijs. Vraag hiernaar!
  • Klootschieten € 5,- p.p.
  • Blaaspijp schieten € 6,- p.p.

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Enschede workshop vlotten bouwen.


Keywords: ATB uitje Enschede, Workshop Enschede mountainbiken, workshops Enschede, vrijgezellenfeest buiten Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje Enschede workshop Mountainbike
45 euro