Canadees kano varen

(inclusief diner)

Uitje Enschede workshop Canadees kano varen: Ontvangst met koffie of fris met krentewegge. Stelt u zich eens voor: Zachtjes peddelend in de mooie en stille wateren van Nederland of Duitsland. Want de natuur is zoveel mooier dan u denkt! En de beste manier om dat mee te maken, is vanuit een Canadese kano! Maar u zult tijdens dit uitje ook gewoon heel veel plezier beleven en veel lachen, een leuke buiten-activiteit! De Canadese kano die in deze workshop wordt gebruikt, is een open kano die vroeger door de Indianen in Canada en Maine is ontwikkeld. De afstand die in dit groepsuitje op het water wordt afgelegd, bedraagt zo’n 6 kilometer. Bij terugkomst krijgt u nog een heerlijk drankje om bij te komen. De kano’s zijn voorzien van zwemvesten.

Diner: Altijd goed en als u wilt ook heel verrassend: een hoofdgerecht met keuze uit vlees of vis. Wij hebben keuze uit verschillende restaurants in Twente en wij informeren u graag over de mogelijkheden. (uiteraard ook een vegetarische variant).

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 - 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Deze workshop past goed bij een vrijgezellenfeestje of teamuitje. Niet alleen voor jongens, maar natuurlijk ook voor stoere meiden. Ook al eerder geboekt als onderdeel van een personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en verjaardagen. Dus eigenlijk voor iedereen in Enschede die van frisse buitenlucht en watersport houdt!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf  10 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht met naar keuze vis of vlees (richtprijs: € 6,50 p.p.)
  • Nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)
  • BBQ op locatie, dit voor een kleine meerprijs. Vraag hiernaar!
  • Klootschieten € 5,- p.p.
  • Blaaspijp schieten € 6,- p.p.

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Enschede workshop mountainbike.


Keywords: watersport uitje Enschede, Workshop Enschede Kano, buiten workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje Enschede workshop kano varen
45 euro