Step and Shoot

(inclusief diner)

Uitje Enschede workshop Step and Shoot:

Ontvangst: U wordt ontvangen met koffies, thee of fris en Twentse krentewegge.

Workshop Step: Deze bijzondere dag in de buitenlucht begint u met een leuke en sportieve buitenactiviteit: steppen. Maar dan niet op de step die u als kind had, maar op een originele kickbike met grote wielen: deze moderne step is licht, snel en voor iedereen eenvoudig te bedienen. Opstappen en remmen is gemakkelijk en de steps die in dit uitje worden gebruikt, zijn erg wendbaar.

Workshop Shoot: Bent u de nieuwe Robin Hood? Ervaar de kracht van de klassieke pijl en boog. Na een uitleg volgt een kleine competitie.

3 Gangen Diner: Lekker afsluiting van dit groepsuitje: een drie gangen diner, keuze uit vis of vlees, met groente uit Twente.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2,5 uur
Diner: 2,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Op zoek naar activiteiten voor uw personeelsvereniging, bedrijfsdag of schoolintroductiedagen? Deze activiteiten en spellen zijn een middel om elkaar in een gezellige ontspannen sfeer op een andere manier te leren kennen. Maar ook al eerder geboekt als onderdeel van een personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Van 12 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • BBQ op locatie, dit voor een kleine meerprijs. Vraag hiernaar!
  • Klootschieten € 5,- p.p.
  • Blaaspijp schieten € 6,- p.p.

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Enschede workshop Pitch and Putt de Luxe.


Keywords: kickbike uitje Enschede, Workshop boogschieten Enschede, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Robin Hood, vrijgezellenfeestje Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje Enschede workshop Step and Shoot
65 euro