Sex and The City

(inclusief diner)

Ontvangst uitje Sex and the City: Met een champagne-cocktail en een kleine hapje.

Paaldans workshop Deventer: Met een professionele paaldanspaal wordt u door zeer gedreven en professionele instructrices op luchtige en vriendelijke wijze de fijne kneepjes van het paaldansen uit de doeken gedaan. Vooral de techniek en de sportieve kant van het paaldansen (en niet zo zeer de erotische kant van deze sport) komen naar voren. Een echte giller en hartstikke gezellig! Filmpje paaldansworkshop.

Diner bij dit uitje: Een heerlijk 2 gangen-diner, waarbij u kunt kiezen tussen een voorgerecht (tapas) en hoofdgerecht of een hoofdgerecht met een nagerecht (grand dessert). Het hoofdgerecht bestaat uit fajitas: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht!  U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Viboworkshop: Een giller van een activiteit. Alle soorten van brommende en vibrerende speeltjes en apparaten worden uitgelegd en mogen worden vastgehouden. Maar ook subtielere speeltjes en een geheimzinnige gelei komen aan bod. U zult als een ware Goedele de workshop verlaten. Na de workshop is er de gelegenheid om enkele voorwerpen aan te schaffen, echter dit is zeker niet verplicht!

Tijdsduur:
Ontvangst: 15 minuten
Paaldans workshop Deventer: 1,5 uur
Diner: 2 uur
Viboworkshop: 2 uur
Tijdsduur van het totale uitje: een gehele middag of avond

Zeer geschikt voor:
Vriendinnen, vrijgezellenfeestjes en afdelingsuitjes, maar ook voor uw groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€95,- p.p. exclusief drankjes, maar uiteraard inclusief de champagne-cocktail bij het ontvangst. (de drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 10 personen - onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)
  • de derde gang bij het diner (€ 6,- p.p.)

 

Keywords: workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer 

Uitje workshop paaldansen Deventer
95 euro