Robin Hood

(inclusief diner)

Uitje Enschede workshop boogschieten Robin Hood: Na een gezellig ontvangst met koffie/fris met koek of krentenwegge, volgt een korte uitleg over de edele sport van het handboogschieten. Vroeger was de boog natuurlijk een jacht- en oorlogswapen, maar tegenwoordig is boogschieten vooral een concentratiesport. Ook komt de veiligheid te sprake. Uw groep wordt verdeeld in kleine teams die strijden om de meeste punten. Schiet u in de roos? Afhankelijk van de groep, schiet u op verschillende doelen. Competitiespel en behendigheidsspel in de buitenlucht.

Diner: Vlees of vis: Het beste uit Twente. Heerlijk stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten!  (uiteraard ook een vegetarische variant).

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Eigenlijk voor iedereen in Enschede! Al vaak geboekt als onderdeel van een personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest, afdelingsfeest, groepsuitje en natuurlijk verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 10 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Voorgerecht met naar keuze vis of vlees (richtprijs: € 6,50 p.p.)
  • Nagerecht: boerderij ijs uit de regio ( € 6,50 p.p.)
  • BBQ op locatie, dit voor een kleine meerprijs. Vraag hiernaar!
  • Klootschieten € 5,- p.p.
  • Blaaspijp schieten € 6,- p.p.

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Enschede workshop Highland Games.


Keywords: boogschieten uitje Enschede, Workshop Enschede Robin Hood, workshops Enschede, vrijgezellenfeest Enschede, handboogschieten Enschede, afdelingsuitje Enschede, bedrijfsuitje Enschede, uitje Enschede, groepsuitje Enschede, feestje Enschede, personeelsfeest Enschede, djembe Enschede, salsa Enschede, kookworkshop Enschede, GPS Enschede

Uitje Enschede workshop Robin Hood boogschieten
45 euro