Workshop fotografie

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop Fotografie: Een onvergetelijke foto maken is een combinatie van talent, geluk, geduld, maar vooral kennis. Het is altijd bijzonder dat met een beetje toegepaste basiskennis er veel mooiere foto’s gemaakt kunnen worden met hetzelfde toestel als waarmee het voorheen maar niet wilde lukken. Een goede foto kan mensen raken, kan een beeld vastleggen dat nog jaren op uw netvlies gebrand blijft. In deze gezellige workshop geeft de enthousiaste beroepsfotograaf u een basiskennis theorie met een stukje praktijk. Zo bespreekt hij in deze workshop bijvoorbeeld de compositie, het lichtspel, de sluitertijd en de diafragma. Met sprekende voorbeelden laat de mysterieuze wereld van de fotografie steeds meer van haar zelf zien. En vele verschillende soorten camera’s komen tijdens dit groepsuitje ter sprake, van de spiegelreflex tot aan de smart Phone!

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla's (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 tot 20 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop Camera Obscura


Keywords: Fotografie Deventer, uitje Deventer fotografie, Workshop Deventer fotografie, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop fotografie
45 euro