Camera Obscura

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop Camera Obscura: In deze workshop fotografie gaat u de diepte in! Hoe ga ik met het fotomodel om? Welke poses zijn interessant om te fotograferen? Hoe maak ik een goede compositie? Hoe laat ik het licht voor mij werken? Welk standpunt kies ik als fotograaf? U maakt na deze workshop nooit meer dezelfde foto’s en u zult uw familie en vrienden blijven verbazen met uw originaliteit!

Een onvergetelijke foto maken is een combinatie van talent, geluk, geduld, maar vooral kennis. Het is altijd bijzonder dat met een beetje praktische kennis er veel mooiere foto’s gemaakt kunnen worden met hetzelfde toestel als waarmee het voorheen maar niet wilde lukken. En vele verschillende soorten camera’s komen tijdens dit groepsuitje ter sprake, van de spiegelreflex tot aan de smart Phone!

In deze interessante workshop geeft de enthousiaste beroepsfotograaf u een kennis theorie die net wat verder gaat met een stukje praktijk. Daarnaast kunt u tijdens deze workshop al uw vragen stellen over de compositie, het lichtspel, de sluitertijd en de diafragma. Met sprekende voorbeelden laat de mysterieuze wereld van de fotografie steeds meer van haar zelf zien.

Diner: Fajitas en grand dessert. Samen fajitas eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, groente en guacamole. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade. Als nagerecht komen de grand desserts op tafel, met vele huisgemaakte zoetigheden zoals zelfgebakken taarten, churro’s en verschillende soorten ijs! Een zoete afsluiter van uw groepsuitje!

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 6 tot 20 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop graffiti


Keywords: fotografie Deventer, uitje Deventer fotografie, Workshop Deventer fotografie, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, camera obscura Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop Camera Obscura
65 euro