Make me over!

(inclusief diner)

Uitje Groningen make-up workshop Make me over!: Uw uiterlijk is uw visitekaartje! Uw succes privé of zakelijk begint bij uw uitstraling. Echt iedereen is mooi, zeker na een paar gouden tips. In deze make-up workshop komt heel veel ter sprake, waaronder adviezen speciaal gemaakt voor u. U gaat aan de hand van een stappenplan uzelf opmaken en u zult verbaasd staan van het resultaat! Ook praktische zaken als camouflage, foundation en blushers komen ter sprake. Een leerzame maar vooral ook zeer gezellige workshop die wordt gegeven door een professionele en gedreven jongedame die zich heeft gespecialiseerd en getraind in de optimale uitstraling van een vrouw.

Na deze workshop:

 • koopt u nooit meer de verkeerde lippenstift
 • weet u precies wat uw perfecte kleuren zijn
 • beheerst u de juiste technieken
 • zult u moeten wennen aan de vele complimentjes, aanzoeken en verbaasde gezichten!

Diner: Lekker napraten over de make-up workshop doet u terwijl u geniet van een heerlijk diner. Een 2-gangen menu met keuze uit vlees of vis. U bepaalt zelf of u een voor- en hoofdgerecht wilt, of een hoofd- en nagerecht. (uiteraard bieden wij ook een vegetarische variant)

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Vrijgezellenfeestjes, vriendinnendagen, maar ook zakelijk als afdelingsuitje of als onderdeel van uw bedrijfs PR (uw collega’s zijn natuurlijk het echte visitekaartje van het bedrijf).

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Vanaf 6 personen.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • de derde gang bij het diner (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Stadswandeling in Groningen door een ervaren gids:

  Wij bieden verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema's:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshop
  €10,-per persoon.

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Groningen workshop My Body Welness


Keywords: kleuren workshop Groningen, make-up Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen make-up workshop make me over!
65 euro