True Colors

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop True Colors: U kent de bekende uitdrukkingen wel: U bent uw eigen visitekaartje en..  U maakt maar 1 eerste indruk. Of wat dacht u van: liefde op het eerste gezicht! Hoewel het innerlijk natuurlijk het belangrijkste is, moet er (zowel zakelijk als privé) toch een soort klik zijn. U bent het waard om daar zo nu en dan even bij stil te staan en daar wat tijd in te investeren. En dat kan, in dit zeer verzorgde en gezellige groepsuitje!

Waarom ziet mijn vriendin er goed uit in een rode trui en lijk ik wel een ontplofte tomaat? Hoe kan het dat mijn zus er prachtig uitziet met mijn blauwe jasje, terwijl het mij eigenlijk niet staat? Sommige kleuren zorgen ervoor dat je er altijd stralend uitziet, terwijl andere kleuren je flets en saai maken. Het heeft allemaal te maken met je persoonlijke kleuren. Eén van de seizoenen past bij jou: lente, zomer, herfst of winter. De kleuren die bij dat seizoen horen, staan je altijd goed.

Tijdens een seizoensanalyse gaan we in deze workshop onderzoeken welke kleuren het mooiste uit jou naar voren halen. Als je dat eenmaal weet, wordt winkelen leuker dan ooit. Twijfel is er na deze workshop niet meer bij. En je zult merken dat het niet uitmaakt wat je koopt: als je thuiskomt, blijkt alles bij elkaar te passen.
Je krijgt een seizoensanalyse en een kleurenkaart met 15 kleuren mee naar huis.

Een bijzonder gezellig groepsuitje! En niet alleen voor de dames, ook voor de heren is dit belangrijk. Als u dan bijvoorbeeld een mooi pak koopt, dan hoeft u voortaan nooit meer te twijfelen en loopt u in 1 keer naar het goede pak. Niet meer onnodig passen en geen miskopen meer!

Diner: Lekker napraten over de true colors workshop doet u terwijl u geniet van een heerlijk diner. Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Groningen, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Vrijgezellenfeestjes, vriendinnendagen, maar ook zakelijk als afdelingsuitje of als onderdeel van uw bedrijfs PR (uw collega’s zijn natuurlijk het echte visitekaartje van het bedrijf).

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Vanaf 6 personen.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • Verrassende lekkere voorgerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Heerlijke nagerechten (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Groningen workshop Fashion Queen


Keywords: kleuren workshop Groningen, uitje Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, kleurenplan Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen workshop true colors
65 euro