Workshop Styling

(inclusief diner)

Uitje Groningen fashion workshop styling!: Kent u het? Uw kast hangt vol, maar de conclusie is schokkend: ik heb niets meer om aan te trekken! In deze gezellige workshop doet u een paar hele leuke en praktische oefeningen om te bepalen welke kledingstijlen het best bij u passen.

Het gaat er niet om dat een bepaalde stijl goed of fout is, maar meer dat bepaalde stijlen beter passen bij uw karakter en bij uw uitstraling dan andere. Met een juiste kledingstijl komt u altijd goed voor de dag!

En na deze workshop, heeft u voortaan altijd genoeg om aan te trekken, want miskopen zijn dan niet meer nodig! Dat maakt winkelen ook weer veel leuker!

Diner: Lekker napraten over de make-up workshop doet u terwijl u geniet van een heerlijk diner. Een 2-gangen menu met keuze uit vlees of vis. U bepaalt zelf of u een voor- en hoofdgerecht wilt, of een hoofd- en nagerecht. (uiteraard bieden wij ook een vegetarische variant)

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Vrijgezellenfeestjes, vriendinnendagen, maar ook zakelijk als afdelingsuitje of als onderdeel van uw bedrijfs PR (uw collega’s zijn natuurlijk het echte visitekaartje van het bedrijf).

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden).

Bij een groep van:
Vanaf 6 personen.
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

 • de derde gang bij het diner (richtprijs: € 6,- p.p.)
 • Stadswandelingen in Groningen door een ervaren gids:

  Bent u met een groepsuitje van 10 deelnemers of meer? Dan bieden wij verrassende en interessante stadswandelingen in Groningen aan. De stadswandelingen duren 60 minuten en worden door een spontane en bevlogen gids georganiseerd! Dit is echt een toegevoegde waarde voor uw Groningse uitje! Kies uit de volgende thema’s:

  - Groningen, de historische binnenstad
  - Eb en vloed in Groningen
  - De nieuwe toegangsweg tot de binnenstad

  Prijs voor deze workshops: € 10,- per persoon.

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Groningen workshop True Colors


Keywords: styling workshop Groningen, uitje Groningen, workshops Groningen, vrijgezellenfeest Groningen, vrijgezellenfeestje Groningen, afdelingsuitje Groningen, bedrijfsuitje Groningen, uitje Groningen, groepsuitje Groningen, feestje Groningen, personeelsfeest Groningen, djembe Groningen, salsa Groningen, kookworkshop Groningen, GPS Groningen

Uitje Groningen workshop Styling
65 euro