Etagères maken

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop etagères maken: De etagères zijn in Nederland vooral bekend geworden door de opkomst van de high tea, maar tegenwoordig worden ze net zo vaak gebruikt voor tapas of voor de cupcakes: verschillende etages van aardewerk waarop de lekkerste zoetigheden of hartige hapjes gepresenteerd worden. In deze gezellige en ontspannen workshop maakt u onder het genot van een drankje een eigen etagère, leuk om thuis te gebruiken of om cadeau te geven!

De etagères maakt u door zelf naar uw smaak uit alle aanwezige serviezen de leukste bordjes, kopjes en dergelijke te zoeken. Als u na het speuren een indrukwekkende combinatie heeft samengesteld, begint het lijmen met de speciale porseleinlijm. Uw kunstwerk neemt u na de workshop mee naar huis, waar de etagère ongetwijfeld het pronkstuk wordt van uw tafel. Wilt u een stuk servies van thuis meenemen om in uw etagère te verwerken tijdens dit groepsuitje (met bijvoorbeeld een emotionele waarde) dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla's (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw vriendinnendag, de reünie van uw oude schoolvriendinnen, het afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Een workshop high tea maken, zodat u uw etagères gebruikt met de lekkerste zelfgemaakte taartjes, zoetigheden, scones en sandwiches. Wellicht wilt u dan het tapas diner laten vervallen, dit is in dit geval geen enkel probleem.
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop pimp your stuff


Keywords: etagère Deventer, uitje Deventer creatief, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop étagères maken
45 euro