Workshop sneltekenen

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop sneltekenen: Simpele lijnen, snelle bewegingen, verwachtingsvolle blikken, spanning bij tekenaar en bij model die tegenover elkaar zitten, en dan komt het moment van het omdraaien van het tekenbord…. In deze ontspannen en creatieve workshop leert u de basisprincipes van het sneltekenen portretten, wat ongetwijfeld zal leiden tot veel komische momenten.

Onder het genot van een drankje leert u tijdens dit groepsuitje de kunst van het sneltekenen. Dat is tekenen zonder (te veel) op uw papier te kijken. U tekent primair wat u ziet en dat levert prachtige resultaten op met opmerkelijke details. Op deze wijze ontstaat er vaak een karikatuur, wat natuurlijk hartstikke leuk is om van elkaar te bekijken. Er bestaat bij deze workshop de mogelijkheid tot inlijsten van de kunstwerkjes en tot een mini-expo.

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla's (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Eigenlijk voor iedereen in Deventer! Misschien is deze workshop juist voor de mensen die denken niet creatief te zijn. Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop graffiti


Keywords: karikatuur Deventer, uitje sneltekenen Deventer, Workshop Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop sneltekenen
45 euro