Workshop grafisch

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop grafische technieken: Met ouderwetse guts- en snijtechnieken een kunstwerk maken? Dan is deze gezellige en creatieve workshop zeer geschikt voor u en uw groepsgenoten. Eerst maakt u een ontwerp. Aan de hand daarvan haalt u op een linoleumplaat alle delen weg die u niet op uw afbeelding wilt. Als de door uw bewerkte plaat eenmaal door met inkt wordt bestreken en de afdruk wordt gemaakt, ziet u in 1 keer het kleurrijke eindresultaat. Kunstenaars als Picasso gebruikte deze technieken vaak!

Bij de workshop zit een drankje inbegrepen.

Diner: Een heerlijk 2 gangen-diner, waarbij u kunt kiezen tussen een voorgerecht (tapas) en hoofdgerecht of een hoofdgerecht met een nagerecht (grand dessert). Het hoofdgerecht bestaat uit fajitas: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht!  U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
U hoeft niet bewust te zijn van uw creativiteit bij deze workshop, dat komt vanzelf wel! Daardoor is deze workshop voor heel veel groepen in Deventer interessant! Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • De derde gang bij het diner (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop edelsmeden


Keywords: Grafisch Deventer, uitje Deventer, Workshop etsen Deventer, workshops Deventer, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop grafische technieken
65 euro