Elf levende Haiku’s

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop Elf levende Haiku’s: Ook al denkt u misschien dat u niet mooie verhalen kunt schrijven, in deze workshop schrijft u toch hele bijzondere en kleine kunstwerkjes. In de wereld waar je van gekkigheid niet meer weet wat voor cadeaus je voor elkaar moet kopen en je van de ene kant naar de andere rent, worden mensen soms geraakt door een paar krachtige korte regels die weloverwogen en creatief gekozen zijn.

De enerverende schrijfvormen Elfjes, Levensverhalen en Haiku’s komen in deze workshop aan bod. Een Haiku is een van oorsprong Japanse dichtvorm die niet meer dan een vast aantal lettergrepen mag bezitten. Hierdoor moet de schrijver heel zuinig zijn met de woorden, waardoor een Haiku van sober, maar wel heel krachtig is.

Hetzelfde geldt een beetje voor het elfje, dit is een dichtvorm die ook in deze workshop aan de orde komt. Hierbij mogen niet meer dan elf woorden gebruikt worden. Het aantal lettergrepen maakt dan weer niet uit. Een gezellige en ontspannen workshop, ook voor mensen zonder ervaring met schrijven! Ingewikkeld? Wel nee! Dit is iets bijzonders! Gewoon proberen! (1 drankje p.p. tijdens de workshop inbegrepen)

Diner: Een heerlijk 2 gangen-diner, waarbij u kunt kiezen tussen een voorgerecht (tapas) en hoofdgerecht of een hoofdgerecht met een nagerecht (grand dessert). Het hoofdgerecht bestaat uit fajitas: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht!  U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • De derde gang bij het diner (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop bloemschikken


Keywords: Schrijven Deventer, uitje Deventer dichten, Workshop Deventer haiku, workshops Deventer elfje, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop Elf Levende Haiku’s
65 euro