Workshop vilt maken

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop vilt maken: In deze workshop gaat u zelf vilt maken. Vilt is een textielsoort die bijvoorbeeld gebruikt wordt voor de bekende vilten hoed. Vilt was de eerste vorm van textiel die de mens gebruikte. De oudste viltresten die zijn gevonden, dateren van 6000 jaar voor Christus! Vilt wordt gemaakt door de samenpersing van wol, met toevoeging van water en zeep. Het wordt dus niet geweven of gebreid of zoiets dergelijks. U leert in deze workshop dus een oud ambacht (vilt maken) maar u gebruikt het ook direct! Want u maakt met het vilt bijvoorbeeld een tasje of een telefoonhoesje.

Leuk en ontspannend om te doen, leerzaam natuurlijk ook en met een fantastisch kleurrijk resultaat! (1 drankje p.p. tijdens de workshop inbegrepen)

Diner: Een heerlijk 2 gangen-diner, waarbij u kunt kiezen tussen een voorgerecht (tapas) en hoofdgerecht of een hoofdgerecht met een nagerecht (grand dessert). Het hoofdgerecht bestaat uit fajitas: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht!  U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 2,5 uur
Diner: 2 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Voor uw groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen. Eigenlijk voor iedereen in Deventer!

Onze prijs per persoon:
€ 65,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 8 personen
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • De derde gang bij het diner (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop edelsmid

Keywords: vilt maken Deventer, uitje Deventer vilt, Workshop Deventer vilt, workshops Deventer creatief, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, djembe Deventer, salsa Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop vilt maken
65 euro