True Colors and Style

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop kleur en stijladvies: Waarom ziet mijn vriendin er goed uit in een rode trui en lijk ik wel een ontplofte tomaat? En hoe kan het zijn dat ik er prachtig uitzie in mijn blauwe jasje, terwijl het mijn zusje eigenlijk niet staat? Sommige kleuren zorgen ervoor dat u er altijd stralend uitziet, terwijl andere kleuren u flets en saai maken. Iedereen in dit groepsuitje krijgt een persoonlijk kleur en stijladvies: er gekeken wat het mooiste bij u staat. Kom achter uw eigen stijl!

In deze workshop gaat u aan de slag met kleuren en vormen. Eerst wordt aan u gevraagd welke kleur u denkt te zijn. Misschien heeft u daar al een idee van, en anders liggen er kartonnen met verschillende kleuren. Nadat uw kleur(en) zijn vastgesteld, gaat u met uw groepsgenoten aan het werk: u maakt met verschillende materialen een persoonlijke schatkaart.
Dan volgt in kleine groepjes de stijlcheck, het persoonlijke stijlpaspoort en de kleurenkaart.

Een bijzonder gezellig groepsuitje! En niet alleen voor de dames, ook voor de heren is dit belangrijk. Als u dan bijvoorbeeld een mooi pak koopt, dan hoeft u voortaan nooit meer te twijfelen en loopt u in 1 keer naar het goede pak. Na deze workshop nooit meer onnodig passen en geen miskopen meer!

Diner: Fajitas Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees, een authentiek Mexicaans gerecht! U kunt vervolgens de geserveerde tortilla’s (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur:
De workshop: 2 uur
Het diner: 1,5 uur

Zeer geschikt voor:
Vrijgezellenfeestjes, vriendinnendagen, maar ook zakelijk als afdelingsuitje of als onderdeel van uw bedrijfs PR (uw collega’s zijn natuurlijk het echte visitekaartje van het bedrijf).

Onze prijs per persoon:
€ 65,- p.p. inclusief (drankjes dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden)

Bij een groep van:
Vanaf 5 tot 12
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Uitgebreid tapas-buffet op tafel vooraf (€ 6,- p.p.)
  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Keywords: kleurenplan,workshop,Deventergroepsuitje,afdelingsuitje,groep,bedrijfsfeesten, familiedag,vrijgezellenfeest,verjaardag,restaurant

UItje Deventer workshop True Colors
65 euro