Workshop USA Minigolf

(inclusief diner)

Uitje Deventer workshop USA minigolf: Na een gezellige ontvangst met koffie en appelgebak begint u aan deze bijzondere minigolf ervaring. In deze workshop speelt u minigolf op een baan die zeker niet is zoals de andere midgetgolfbanen in Nederland. Zo is de ondergrond een speciaal kunstgras en zijn de holes spectaculair door de grootte, de enorme hoogteverschillen, de afstanden en de prachtige tuin met uitzicht op een prachtig natuurgebied en waterpartij. Leuke buitenactiviteit!

De holes worden door de vele glooiingen en verrassende elementen als zeer uitdagend ervaren door zowel ervaren spelers als spelers die nog nooit gespeeld hebben. U komt op de baan vele verrassende elementen tegen voor iedereen. Minigolf USA heeft een echt Amerikaans thema met veel western. Wilt u echt een keer wat anders? U bent van harte welkom! Een leuke buiten workshop waarbij u samen met uw groep kunt genieten van een bijzondere variant op de bekende midgetgolf.

Deze variant van het golfspel heeft als voordeel dat de loopafstand niet te groot is. Voor de iets langere (en sportievere) variant kijkt u op uitje Deventer Workshop Pitch & Putt

Fajitas eten: Met de groep gaat u naar een goed Mexicaans restaurant om samen fajitas te eten: iedereen ontvangt een sissend heet pannetje gevuld met reepjes gekruide kipfilet, een zalmfilet of pittig stoofvlees. U kunt vervolgens de geserveerde tortilla's (wraps) vullen met de inhoud van het pannetje en de salade.

Tijdsduur van dit uitje:
Workshop: 1,5 uur
Diner: 1,5 uur

Dit uitje is zeer geschikt voor:
Minigolf USA is een prachtige sport en buiten activiteit voor jong en oud. Eigenlijk is deze buiten workshop geschikt voor iedereen uit  Deventer en omstreken. Zo is deze workshop erg leuk voor een afdelingsuitje, groepsuitje, familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest en alle andere uitjes, feestjes en verjaardagen.

Onze prijs per persoon:
€ 45,- exclusief drank tijdens het diner
(de drankjes tijdens het diner dienen op de dag zelf in het restaurant afgerekend te worden.)

Bij een groep van:
Vanaf 4 tot onbeperkt
(Bij andere groepsgroottes kan het goed zijn dat de prijs per persoon afwijkt, maar dat hoeft niet! Graag zoeken wij dit gratis en vrijblijvend voor u uit.)

Extra bij te boeken:

  • Grandioze grand desserts met huisgebakken taarten, ijs, churro’s en nog veel meer (€ 6,- p.p.)
  • Kleine stadswandeling van 45 minuten door het prachtige stadscentrum van Deventer met een eigen gids (€ 5,- p.p.)

Mensen die dit leuk vonden, keken ook naar uitje Deventer workshop Pitch&Putt


Keywords: Workshop minigolf Deventer, Uitje minigolf, Workshop Deventer, workshops Deventer, buitenworkshop, vrijgezellenfeest Deventer, vrijgezellenfeestje Deventer, afdelingsuitje Deventer, bedrijfsuitje Deventer, uitje Deventer, groepsuitje Deventer, feestje Deventer, personeelsfeest Deventer, djembe Deventer, dans workshop Deventer, kookworkshop Deventer, GPS Deventer

Uitje Deventer workshop USA Minigolf
45 euro